Medus torte ar zemesriekstiem

4 1

Sastāvdaļas

  • Mīkalai
  • 310 g augstākā labuma miltu
  • 172 g cukura
  • 169 g margarīna
  • 2 olas
  • 17 g medus
  • 2 g kanēļa
  • 6 g sodas
  • Krēmam
  • 480 g skāba krējuma
  • 42 g cukura
  • Dekorēšanai
  • 24 g drumstalu
  • 48 g zemesriekstu

Pagatavošana

1 min.
  1. Lai mīkla būtu gaisīgāka, to arī mājas apstākļos vēlams gatavot ar mikseri. Vispirms saputo margarīnu ar cukuru, tad pakāpeniski pievieno olas, medu, sodu un kanēli. Pēdējos iemaisa miltus. Ja mikseris nav pietiekami jaudīgs, miltus var iemaisīt ar rokām. Kad mīkla vairs nelīp pie rokām, to noliek, lai ievelkas.
  2. Tad no mīklas izrullē 3 - 3,5 mm biezas plāksnes un cepeškrāsnī cep gatavas. Atdzesē.
  3. Krēmam skābo krējumu saputo ar cukuru.
  4. Katrām liek tortes plāksnes, ko pārziež ar krēmu. Pēdējo liek krēma kārtu, ko pārkaisa ar drumstalām un rotā ar zemesriekstiem.

Komentāri

Baiba 2011. gada 2. aprīlis 15:31
ļoti garšīga medus tortes recepte atrodama šeit -> http://estebiju.blogspot.com/2011/04/piektdiena-1-aprilis.html

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize