Spageti "karbonara"

3 1

Sastāvdaļas

  • Spageti 250 g
  • 250 g vistas filejas
  • 2 ēdamk. eļļas
  • 125 ml saldā krējuma
  • 3 olas
  • Sāls, pipari
  • 100 g sarīvēta siera

Pagatavošana

30 min.
  1. Novāri spageti.
  2. Sagriež fileju kubiciņos un pacepj uz pannas.Sakuļ olas, saldo kŗējumu, sāli un piparus.
  3. Spageti pievieno filejai, un apcepj dažas sekundes, tad pievieno olu maisījumu, un cepj, kamēr ola būs gatava.
  4. Spageti izliek uz šķīvja un pārkaisa ar sieru

Komentāri

Aivis 2016. gada 21. janvāris 23:03
Vistas fileja, saldais krējums, jā noteikti. :D Varbūt vēl pievieno vegetu - vēl latviskāk. Oriģinālajā receprē ir kūpināta/žāvēta gaļa, bekons. Un nekāds saldais krējums. Tikai olas un smalki rīvēts cietais siers. Nesaku, ka šeit publicētā recepte sliktāka, vienkārši tad arī vajadzēja rakstīt - spageti karbonara latviešu gaumē, vai kā taml.
Receptes nemeklēju, ienāci zibkārības dzīts apskatīties, kā latvieši gatavo itāļu pastas ēdienus.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni