Upeņu un ērkšķogu brīnumainā kūka

5 1
Upeņu un ērkšķogu brīnumainā kūka
Foto: Depositphotos.com
Iznāk ļoti, ļoti garšīgi. Mīklai var pievienot arī kakao, ja patīk.

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 100 g pūdercukura
  • Milti
  • 100 ml saldā krējuma
  • 100 g g sviesta
  • Cepamais pulveris
  • Upenes
  • Sarkanās ērkšķogas

Pagatavošana

90 min.
  1. Olu dzeltenumus kuļ ar pūdercukuru (kamēr apnīkst), pievieno pakausētu sviestu, samaisa, pa daļām pievieno miltus, sajauktus ar cepamo pulveri, visu laiku maisot.
  2. Pieliek saldo krējumu tā, lai mīkla nebūtu par biezu.
  3. Beigās pievieno saputotus olu baltumus.
  4. Lej veidnē pusi no mīklas, uzber upenes un ērkšķogas, un pa virsu lej otru pusi mīklas.
  5. Cep, kamēr gatavs, pārbauda ar sērkociņu.

    Labu apetīti!
    Cep, kamēr gatavs, pārbauda ar sērkociņu. 

Labu apetīti!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Armands 2010. gada 20. februāris 16:26
nav rakstits cik daudz milti jaber

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize