Pīlādžu ievārījums

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg pīlādžu
  • 6 glāzes cukura
  • 4.5 glāzes ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Ogas 3-4 minūtes patur verdošā ūdenī, tad 12- 24 stundas mērcē aukstā ūdenī, to vairākkārt mainot.
  2. No cukura un ūdens vāra sīrupu.
  3. Izmērcētas ogas ber sīrupā, tur 8-10 stundas, tad 2-3 minūtes vāra. Ar 12 stundu intervālu vārīšanu (5-6 minūtes) atkārto trīs reizes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi