Gaļa austeru mērcē

4 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg liellopu vai cūkas filejas
  • 2 -paprikas(sarkana un dzeltena)
  • 2 -vidēji sīpoli
  • 1 -liels tomāts
  • 1 -burciņa kukurūzas vālītes(sālsūdenī)
  • 200 gr-austeru mērces
  • 2 ēd.k.-gaišās sojas mērces
  • 50 gr-olīveļļas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež fileju mazās strēmelītēs,uzlej sojas mērci ļauj pusstundu ievilkties.
  2. Sagriež pusmēnestiņos sīpolu.
  3. Papriku sagriež strēmelītēs.
  4. Kukurūzu pārgriež gareniski uz pusēm.
  5. Tomātu blenšē un sagriež kubiņos.
  6. Wokā apcep gaļu 25gr. eļļas,izņem ārā un tai pašā pannā apcep sīpolus.Izņem sīpolus lej pannā atlikušo eļļu un liek papriku ar kukurūzu apcepties.
  7. Visu apcepto saliek atpakaļ pannā-uzsilda,pieliek austermērci.Izmaisa,pielaj 100-150gr.ūdeni,pieliek tomātu.Uzliek vāku un karsē 15-20min.Pasniedz ar rīsiem un majonēzi(Vēlams amerikāņu)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni