Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gaļa austeru mērcē

2006. gada 19. februāris
Foto: ivars murnieks
Pagatavošana
30 min
1. Sagriež fileju mazās strēmelītēs,uzlej sojas mērci ļauj pusstundu ievilkties.
2. Sagriež pusmēnestiņos sīpolu.
3. Papriku sagriež strēmelītēs.
4. Kukurūzu pārgriež gareniski uz pusēm.
5. Tomātu blenšē un sagriež kubiņos.
6. Wokā apcep gaļu 25gr. eļļas,izņem ārā un tai pašā pannā apcep sīpolus.Izņem sīpolus lej pannā atlikušo eļļu un liek papriku ar kukurūzu apcepties.
7. Visu apcepto saliek atpakaļ pannā-uzsilda,pieliek austermērci.Izmaisa,pielaj 100-150gr.ūdeni,pieliek tomātu.Uzliek vāku un karsē 15-20min.Pasniedz ar rīsiem un majonēzi(Vēlams amerikāņu)
Uz augšu