Napoleona kūka- garšīgā

5 1

Sastāvdaļas

  • Pamatam
  • 750 gr miltu
  • 500 gr margarīna
  • 3 olas
  • Pusglāze ūdens
  • 3 ēdk. etiķa
  • Krēmam
  • 0.5 litri piena
  • 250 gr sviesta
  • 2 olas
  • 1 glāze cukura
  • 6 ēdk. miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu sarīvē, pievieno olas, ūdeni, etiķi, un pakāpeniski miltus, visu labi iemīca.
  2. Sadala 12- 13 vienādās daļās un uz 2h ieliek ledusskapī.
  3. Sagatavo krēmu: sjauc visas satāvdaļas un karsē ūdens peldē līdz masa sabiezē.
  4. Katru no 12 daļām izrullē un izgriež apaļu formu(kā pankūku) un cep cepeškrāsnī. Ja krāsnij ir vairāki plaukti, var izcept pat 4 kārtas vienlaicīgi.
  5. Pēc tam liek vienai kārtai krēmu, otrai ievārījumu(vislabāk dzērveņu vai brūkleņu)
  6. Pēdējo kārtu sadrupina un ar to apbirdina kūku.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Ruta 2013. gada 4. februāris 17:58
Varat ludzu palidzet!!!
Uzrakstiet ludzu ka jataisa krems?vinam vajadzetu sabiezet tacu man visu laiku sanak skidrs un nesabieze.
Viktorija 2012. gada 22. septembris 14:09
Viss ir loti garsigs, tikai pildijumu taisu pec savas receptes,kas sastav no sviesta,iebizinata piena un dzervenu zaptas.
Linda 2012. gada 3. jūlijs 15:48
šī ir ļoti laba un garšīga receptīte! Sanāk ļoti labi un garšo lieliski!| Cepu tikai pēc šīs receptītes! Paldies par recepti!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize