Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Napoleona kūka- garšīgā

2006. gada 4. februāris
Foto: Rasa Gaidlazda
Pagatavošana
1 min
1. Margarīnu sarīvē, pievieno olas, ūdeni, etiķi, un pakāpeniski miltus, visu labi iemīca.
2. Sadala 12- 13 vienādās daļās un uz 2h ieliek ledusskapī.
3. Sagatavo krēmu: sjauc visas satāvdaļas un karsē ūdens peldē līdz masa sabiezē.
4. Katru no 12 daļām izrullē un izgriež apaļu formu(kā pankūku) un cep cepeškrāsnī. Ja krāsnij ir vairāki plaukti, var izcept pat 4 kārtas vienlaicīgi.
5. Pēc tam liek vienai kārtai krēmu, otrai ievārījumu(vislabāk dzērveņu vai brūkleņu)
6. Pēdējo kārtu sadrupina un ar to apbirdina kūku.
7. Labu apetīti!
Uz augšu