Ukraiņu borščs rūpīgais

3 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 kgcūkgaļas,liellopu un/vai jēra kauliņi
  • 2 sarkanās bietes
  • 2 lieli burkāni
  • 5 -7kartupeļi
  • Sīpolgalva
  • 3 daiviņas ķiploka
  • Eļļa apcepšanai
  • 3 edamkarotes etiķa

Pagatavošana

120 min.
  1. Uz pannas apbrūnina kauliņus un liek katlā ar ūdeni, lai sāk vārīties. Nomizotus kartupeļus nasasmalcinātus liek turpat katlā.Uz pannas apcep sarīvētus burkānus un pievieno zupai. Sarīvētas sarkanās bietes apcep uz pannas apslakot ar etiķi 'var citronskābi , pievieno katlā. Nenomizotu sīpolgalvu liek klāt. Vārīšanas beigās pieliek garšvielas:baziliku smaržīgos piparus,asos piparus.Ķiploka daiviņas var izmantot dažādi:pievienot šķīvī,ierīvēt maizi utt.Var pievievienot tomātu pastu.

Komentāri

Dzintra Bērziņa 2009. gada 1. oktobris 10:41
Es šim boščam vēl pievienoju atsevišķi izvārītas pupas. Vēlams lielās krāsainās. Ļoti gardi un sātīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas