Sākums > Receptes > Zupas

Ukraiņu borščs rūpīgais

2006. gada 2. februāris
Foto: Ruta Muraškina
Pagatavošana
120 min
1. Uz pannas apbrūnina kauliņus un liek katlā ar ūdeni, lai sāk vārīties. Nomizotus kartupeļus nasasmalcinātus liek turpat katlā.Uz pannas apcep sarīvētus burkānus un pievieno zupai. Sarīvētas sarkanās bietes apcep uz pannas apslakot ar etiķi 'var citronskābi , pievieno katlā. Nenomizotu sīpolgalvu liek klāt. Vārīšanas beigās pieliek garšvielas:baziliku smaržīgos piparus,asos piparus.Ķiploka daiviņas var izmantot dažādi:pievienot šķīvī,ierīvēt maizi utt.Var pievievienot tomātu pastu.
Uz augšu