Pildīta un nepildīta cūkgaļas karbonāde ar sēnēm, sieru, papriku, servēta ar kartupeļiem ar mizu, sviestu un sāli, piedevās īpašas receptes salāti

3 1

Sastāvdaļas

  • 600 gr liesa cūkgaļas karbonāde
  • Olīveļļa cepšanai, milti, olas, piens
  • Siers, krējums, svaigi šampinjoni, paprika, sīpols, ķiploks
  • Salāti, dilles, loki, pētersīļi
  • 500 gr lieli kartupeļi ar mizu
  • Mārrutki

Pagatavošana

40 min.
  1. Cūkgaļu kopā ar garšvielām izklapē, karto vienā kārtā gaļu, otrā sēnes un siers, trešā – gaļa, apviļā olās un miltos, liek cepties uz pannas, pievieno arī sīpolus, ķiplokus. Zepter pannā uzcepas ļoti ātri, gaļa sanāk mīksta un sulīga.
  2. Var cept cūkgaļu neizklapētu, tikai ar garšvielām.
  3. Kartupeļus ar mizu, arī nesagrieztus novāra.
  4. Mārrutkus sajauc ar skābo krējumu.
  5. Salātus, zaļumus sagriež. Atsevišķā traiciņā sajauc 1 tējkaroti Gastronormu uz glāzes ūdens, pārlej salātiem un ļauj dažas minūtes ievilkties.
  6. Pasniedz – kartupeli ar sviestu un sāli, karbonādi, salātus, dekorē ar svaigu papriku un pārlej ar mārrutku mērci. Servē ar labu sarkanvīnu.

Komentāri

Sanda 2010. gada 3. jūnijs 16:21
Baigi garš nosaukums,bet labā...Ņam,ņam...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni