Sliņķa gulašs

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas
  • 1 burkāns
  • 1 selerijas sakne
  • 2 sīpoli
  • 1 lauru lapa
  • 5 -6 piparu graudi
  • Kartupeļi
  • Sāls
  • Eļļa
  • 2 -3 karotes skāba krējuma
  • Ūdens
  • Lociņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež kubiņos un cep sakarsētā eļļā. Kad šķidrums izdalījies, pievieno skaidiņās sarīvētus burkānus un seleriju, piparu graudus un sakapātus sīpolus. Maisot cep vēl 10-15 minūtes,pielej ūdeni, uzvāra, paŗlej lielākā katlā un turpina vārīšanu zem vāka līdz gaļa gandrīz mīksta. Kartupeļus nomizo,sagriež uz pusēm, lielākos 4 daļās, liek katlā pie gaļas līdz katls pilns, pārlej ūdeni, lai kartupeļi nosegti, pieber sāli un vāra līdz kartupeļi sāk šķīst. Tad pievieno krējumu, izmaisa, pieliek lauru lapu un ļauj gulašam uzvārīties. Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem lociņiem. Sliņķa gulašam var pievienot arī ķiploku. To pievieno pašās beigās, ļauj uzvirst un viss.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni