Garneles ar ķiplokiem un čili

3 1
Garneles ar ķiplokiem un čili
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g nelobītu garneļu
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 1 neliels sarkanais čili
  • 50 g olīveļļas
  • 1 šķipsniņas kajēna piparu
  • Nedaudz koriandra

Pagatavošana

25 min.
  1. Saldētas garneles atkausē. Vajadzības gadījumā notecina uz saimniecības papīra.
  2. Kiplokus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Čili sagriež plānos gredzenos, izņem sēkliņas.
  3. Pannā sakarsētā eļļā apcep ķiplokus un čili pipara gabaliņus. Uzkaisa kajēnas piparus. Izejvielas nedrīkst apbrūnināt. Līdz šai gatavības pakāpei ēdienu var sagatavot pat krietnu laiku pirms ciemiņu ierašanās.
  4. Kad viss sasutināts, pievieno garneles un cep gatavas. Pasniedz dekorējot ar svaigiem pētersīļiem. Bauda ar svaigu maizi un labu baltvīnu.

    Labu apetīi!
    Kad viss sasutināts, pievieno garneles un cep gatavas. Pasni...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas