Satē-grillgaļa

5 1

Sastāvdaļas

  • 400 g mīkstas jēra vai liellopa gaļas
  • Marināde
  • 2 ēd.k. sojas mērces
  • 2 ēd.k. eļļas un 2 ēd.k. ūdens
  • ½ tējk. baltvīna etiķa
  • ¼ tējk. balto piparu
  • ¼ tējk. ķiploku
  • ¼ tējk. sāls
  • Mērce
  • 3 ēd.k. sojas mērces
  • 1 ēd.k. citrona sulas
  • 1 tējk. čili pulvera
  • ½ sarkanas paprikas
  • ½ zaļas paprikas
  • 1 mazs sīpols

Pagatavošana

90 min.
  1. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un liek dziļā traukā.
  2. Sajauc marenādes sastāvdaļas un pārlej gaļai.
  3. Atstāj uz stundu.
  4. Izņemj gaļu no marināde un gatavo mērci.
  5. Marinādei pievieno mērces sastāvdaļas.
  6. Sasprauž uz iesmiņiem un cepj 6-7 min. uz kvēlojošām oglēm.
  7. Tad liek traukā un pārlej ar mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni