Rīsu un rozīņu biezputra

5 1

Sastāvdaļas

  • 50 g rīsu
  • 150 g ūdens
  • 30 g rozīņu
  • 10 g sviesta
  • 15 g cukura
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Noskalotus rīsus ber verdošā ūdenī, pieliek sāli, cukuru, sviestu, noskalotas rozīnes un uzvāra. Tad katlam uzliek vāku un vai nu uz pavarda, vai cepeškrāsnī sautē, līdz rīsi mīksti. Pasniedz karstu ar kausētu sviestu vai atdzesētu ar dzērveņu vai jāņogu mērci.

Komentāri

diāna 2013. gada 6. oktobris 19:10
ne kādas

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis