Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

4 1

Sastāvdaļas

  • 10 kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 300 g maltās gaļas
  • 1 tējk. paprikas pulvera
  • 1 tējk. sāls
  • 4 dl gaļas buljona
  • Nedaudz tauku

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Sīpolu smalki sagriež. Malto gaļu apbrūnina taukos, pieliek sīpolus un arī tos viegli apcep. Pieber sāli un papriku.
  2. Zemā ietaukotā veidnē kārtām liek kartupeļu šķēlītes un malto gaļu. Veidnē ielej gaļas buljonu un liek cepeškrāsnī 200 grādos apmēram stundu. Vajadzības gadījumā pielej vēl buljonu.
  3. Ja grib, lai sacepums būtu brūns, pirms cepšanas uzkaisa rīvētu sieru un uzliek dažas piciņas sviesta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes