Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

5 1
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 10 kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 300 g maltās gaļas
  • 1 tējk. paprikas pulvera
  • 1 tējk. sāls
  • 400 ml gaļas buljona
  • Nedaudz tauku
  • Siers
  • Sviests

Pagatavošana

90 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Sīpolu smalki sagriež.
  2. Malto gaļu apbrūnina taukos, pieliek sīpolus un arī tos viegli apcep. Pieber sāli un papriku.
  3. Zemā ietaukotā veidnē kārtām liek kartupeļu šķēlītes un malto gaļu.
  4. Lai sacepums būtu brūns, pirms cepšanas uzkaisa rīvētu sieru un uzliek dažas piciņas sviesta.
  5. Veidnē ielej gaļas buljonu un liek cepeškrāsnī 200 grādos apmēram stundu. Vajadzības gadījumā pielej vēl buljonu.

    Labu apetīti!
    Veidnē ielej gaļas buljonu un liek cepeškrāsnī 200 grādos ap...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni