Augļu trifeles

5 1

Sastāvdaļas

  • 50 g žāvētu ābolu
  • 100 g rozīņu
  • 100 g žāvētu aprikožu
  • 50 g mandeļu skaidiņu
  • 1 tēj.k. citronu sulas
  • 150 g tumšās šokolādes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcina blenderī ābolus, aprikozes un rozīnes. Pievieno citrona sulu. Augļu masu saveļ bumbiņās un katru apviļā mandeļu mandeļu skaidiņās. Šokolādi izkausē. Katrā konfektē iedur koka irbulīti un, turot aiz tā, konfekti apmērcē izkausētajā šokolādē. Bumbiņas liek un ietaukotas follijas un ļauj glazūrai vēsumā sastingt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti