Vemāmiņas ābolu pīrāgs

5 1

Sastāvdaļas

  • 200 g milti
  • 500 g āboli
  • 2 olas
  • 150 g cukurs
  • 1 glāze kefīrs
  • Sķipsniņa sāls
  • ½ tējk. soda

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos. Olas ar cukuru saputo. Pievieno kefīru, sāli un ar sodu sajauc miltus. Pievieno sagrieztos ābolus. Mīklu liek ietaukotā pannā, kas izkaisīta ar rīvmaizi. Cep 200 grādu temperatūrā aptuveni 25 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize