Pikardijas cūkas fileja ar puraviem

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkas filejas
  • 5 ēdamkarotes eļļas
  • 750 g puravu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkgaļu ierīvē ar sāli un pipariem, apcep sakarsētā eļļā no visām pusēm. Puravus uz 5 minūtēm ieliek vārošā ūdenī, izņem notecina un apsusina. Atlikušajā eļļā apcep puravu kātus ar ķiplokiem,puravus izņem, pieliek tomātu pastu un 6 ēdamkarotes ūdens, uzvāra, ieliek gaļu un sautē cepeškrāsnī 1-1,5 stundas. Gatavo gaļu sagriež šķēlītēs, apkārt liek puravus, mērcei pieliek sāli un piparus pēc garša un pārlej gaļas šķēlītēm. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni