Tunča šnicele

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg tunča filejas
  • 2 olas
  • 3 ēdamkarotes majonēzes
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • Milti
  • Eļļa
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Tunča filejas sagriež plāksnēs, viegli izdauza, apkaisa ar sāli, pipariem, apslaka ar citrona sulu un apber ar sakapātiem ķiplokiem. Olas saputo ar majonēzi,iemērc zivs gabalus, pēc tam apvīļā miltos un apcep līdz brūnai garoziņai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni