Pildīta tītara šnicele

4 1

Sastāvdaļas

  • 700 g tītara krūšu filejas
  • 150 g jebkuru diedzētu graudu vai sēkliņu
  • 1 puravs
  • 3 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • 50 g maltu Indijas riekstu
  • 2 ēdamkarotes sinepju
  • 100 ml vistas buljona
  • 150 g skāba krējuma
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Tītara filejas viegli izdauza un izveido tajās dziļus kabatas veida iegriezumus. Puravus sagriež riņķīšos un sajauc ar diedzētajiem graudiem. Pasautē 1 ēdamkarotē kausēta sviesta un atdzesē. Ar šo maisījumu pilda fileju "kabatiņas" un aizsprauž ar koka irbulīšiem. Riekstus samaļ un sajauc ar sinepēm. Šniceles apkaisa ar sāli un pipariem un apsmērē ar riekstu sinepju maisījumu. Cep atlikušajā kausētajā sviestā 4-5 minūtes no katras puses. Radušos šķidrumu sajauc ar buljonu, pieliek krējumu, sāli, piparus un uzvāra. Pārlej šnicelēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni