Aknu veltnīši

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 liellopu aknu šķēles
  • 4 plānas šķiņķa šķēles
  • 1 ciets ābols
  • 1 sīpols
  • 300 ml buljona
  • 0.5 glāzes sarkanvīna
  • Sāls
  • Melni maltie pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Aknu šķēles apslaka ar sarkanvīnu, pārkaisa ar sāli un pipariem, uzliek uz tām pa ceurtdaļai nomizota ābola bez serdes. Satin veltnīti, to savukārt ietin šķiņķa sķēlītē, pārsien ar diegu un apcep sakarsētā eļļā. Pievieno gabaliņos sagrieztus sīpolus,pielej buljonu un nedaudz pasautē. Mērcei pievieno atlikušo sarkanvīnu, garšvielas un vēlreiz uzvāra. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni