Augļi dzintara želejā

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 burkāni
  • 70 g cukura
  • 30 g želatīna
  • Šķipsniņa citronskābes
  • 300 ml ūdens
  • 1 banāns
  • Dažas zilās vīnogas
  • Dažas zaļās vīnogas
  • 1 ābols
  • 1 kivi

Pagatavošana

1 min.
  1. Burkānus nomizo un sarīvē uz smalkas rīves. izspiež sulu, biezumus pārlej ar ūdeni un pavāra 10-15 minūtes. Izspiež, pievieno cukuru un uzvāra. Izkausē uzbriedinātu želatīnu un iemaisa novārījumā.Pieber citronskābi, pielej izspiesto sulu un mazliet ielej trauciņos. Kad želeja sastingusi, trauciņos kārto uz pusēm sagrieztas vīnogas, banāna, ābola un kivi gabaliņus. Uzmanīgi pārlej ar atlikušo šķidrumu un liek aukstumā saželēt. Pasniedz ar putukrējumu vai vaniļas mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti