Angļu ābolu pudiņš

5 1

Sastāvdaļas

  • 450 g miltu
  • 6 g sāls
  • 250 g cukura
  • 200 g sīki sagrieztu tauku
  • 300 g ūdens
  • 4 -5 āboli
  • Rīvēta citrona miziņa
  • Šķipsniņa kanēļa

Pagatavošana

240 min.
  1. No miltiem, sāls, 50 g cukura, taukiem un ūdens iejauc mīkstu mīklu un noliek uz 1 stundu vēsumā.
  2. Izveltnē lielāko daļu mīklas 0,5 cm biezumā un ieklāj to pudiņa formā.
  3. Uz mīklas klāj nomizotus, sagrieztus, ar cukuru, kanēli un citrona miziņu sajauktus ābolus.
  4. Atlikušo mīklu izveltnē, uzklāj virsū un rūpīgi aizspiež maliņas.
  5. Pudiņa formu apklāj ar linu audumu un stingri apsien, liek katlā ar vārošu ūdeni un vāra 2 stundas.
  6. *Ābolu vietā var ņemt citus augļus.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

renārs dambis 2010. gada 7. maijs 10:31
ābolu torte

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti