Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Teļa gaļas ossobukko

2005. gada 21. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. No stilbiem nogriezto gaļu sagriež nelielos gabaliņos, apkaisa ar sāli un pipariem un apvīļā miltos.Apcep brūnu, pievieno šiki sagrieztus sīpolus, pēc neilga brītiņa nomizotus, sagrieztus, no sēklām atbrīvotus tomātus. Pieliek lauru lapu, dažus pētersiļu zariņus, pieber sāli, piparus un pārlej ar vīnu un buljonu tā, lai viss būtu nosegts līdz pusei. Vāra uz nelielas uguns zem vāka 1,5 stundas. Gaļu kārto traukā, pārlej ar radušos mērci un pārkaisa ar sakapātiem pētersiļu zaļumiem.
Uz augšu