Teļa gaļas ossobukko

5 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg teļa stilbu
  • 100 g sīpolu
  • 900 g tomātu
  • 0.5 pudeles baltvīna
  • Buljons
  • Pētersiļi
  • 1 lauru lapa
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. No stilbiem nogriezto gaļu sagriež nelielos gabaliņos, apkaisa ar sāli un pipariem un apvīļā miltos.Apcep brūnu, pievieno šiki sagrieztus sīpolus, pēc neilga brītiņa nomizotus, sagrieztus, no sēklām atbrīvotus tomātus. Pieliek lauru lapu, dažus pētersiļu zariņus, pieber sāli, piparus un pārlej ar vīnu un buljonu tā, lai viss būtu nosegts līdz pusei. Vāra uz nelielas uguns zem vāka 1,5 stundas. Gaļu kārto traukā, pārlej ar radušos mērci un pārkaisa ar sakapātiem pētersiļu zaļumiem.

Komentāri

Nadina 2011. gada 28. oktobris 19:17
Nu vispar jau ossobuco nozime buka (liellopa) kauls. Precisa italia recepte par sadu nosaukumu tiek lietots stilbs sagriezts skeles ar visu kaulu. Sanak tada ainina - aptuveni 2cm bieza galas skele, kurai pa vidu ir sis kauls. Lieta tada, ka saja kaula ir nervs un task sutinoties galai dod so fantastico piegarsu vel sautejumam var pievienot zirnisus zalos un burkanus un ari tomatus.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni