Cepti kabači kā karsti salatil

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg kabaču
  • 60 g eļļas
  • 60 g sviesta
  • 50 g miltu
  • 100 g tomātu, ķiploki
  • Sāls, zaļumi (dilles,salāts, gurķi)

Pagatavošana

1 min.
  1. Tomātus un zāļumus nomazgāt,ķiploku nomizot. Kabačus nomizo, ja tie ir lieli, izņem vidučus. Sagriež kubiņas vai šķēlītes, eļļā cep līdz paļiek brūnas.Pievieno tomātus, ķiploku, sāli,sasmalcinātus zaļumus.Ēd kopā ar sviestmaizi vai pie gaļas kā sālātus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti