Brownie

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 ml cukurs
  • 310 ml kakao
  • 250 ml sviests (izkausēts)
  • olas
  • 325 ml milti (izsijāti)
  • Vanilīns
  • Sāls
  • Sasmalcināti rieksti
  • Piens, lai ir nedaudz šķidrs
  • tāfelītes melnās šokolādes

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaaisa nedaudz piena ar visu kakao, tā lai nav kunkuļu, + cukurs un sviests, samaisa un pieliek olas, vanilīnu, miltus, sāli (nedaudz), riekstus. Ieliek dziļā pannā cepeškrāsnī, kad kūka ir galavā uzgriež uz tās šokolādi, var iuelikt nedzudz krāsnī, lai šokolāde pakūst. Knifs ir tāds, ka kūka diezgan sarežģita, jo viegli piedeg, jābūt ļoti uzmanīgam, bet cik viņa ir garšīga...mmmmmmm (izcelsme laikam ir ASV, tieši nezinu, bet tur ir ļoti iecienīta un es saprotu kāpēc)

Komentāri

Anna Petkova 2009. gada 20. novembris 13:06
Sis nav istais Brownie. Istais Brownie nak no Anglijas, kur kads ieverojams pavars reiz aimirsa kukai pielikt cepamo pulveri un sanaca Brownie. Pasniedzot teica, ka ta ir jauna recepte, nevis vina pasa kluda :) Bet ista anglu Brownie recepti meklejiet pasa Anglija, pie istiem anglu pavariem un konditoriem! Bet ari sis ir loti garsigs Amerikanu Brownie. Tadus (lidzigus) mes taisijam Losandzselosa, pie draugiem.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize