Vistas rulete ar žāvētām plūmēm

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 vistu stilbiņi ar šķinķīti
  • 200 g žāvētas melnās plūmes(var arī lietot aptikozes)
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 4 sīpoli
  • Vegeta

Pagatavošana

1 min.
  1. Atkaulo vistu, ādu nemet ārā. Plūmes aplej ar karstu ūdeni un pamērcē kādas 20 min. Sagriež smalki sīpolus un plūmes. Liek cepties, cep kamēr sīpoli ir brūni un mīksti. Pieliek pēc garšas vegetu. Klāj uz pannas folliju, tam virsū liek vistas ādu, tai virsū uzkaisa vegetu, tai virsū liek vistas gaļu, tai vrsū pa vidu liek cepto maisījumu.Tad ar tumšu diegu sašuj ādu, veidojot ruleti. Taisa no katras ādiņas savu ruleti, gaļa gan var palikt pāri, to izmanto kā vien grib. Gaļas ruletes tin cieši iekšā follijā, galus aizlokot. Liek krāsnī 180 grādu temperatūrā apm. 40 min, pēdējās 10 min attin vaļā folliju, lai rulete mazliet appbrūnētu. Tad atdzesē un sagriež šķēlītēs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas