Olas ar zosu aknām

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 cieti vārītas olas
  • 100 g zosu aknu
  • 10 g sviesta
  • Salātu lapas
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Olām noloba čaumalu, gareniski pārgriež. Dzeltenumus izņem, saberž caur sietiņu. Zosu aknas apcep un saberž kopā ar olu dzeltenumiem, pievieno sāli un sviestu. Labi izmaisa. Pilda olu baltumu pusītēs. Kārto uz salātu lapām.

Komentāri

Vija 2010. gada 26. novembris 12:59
šādas akniņas ir ļoti gardas izmēģināju n šo recepti iesaku visiem kam ir iespēja pagatavot. var arī pievienot nedaudz pipariņus

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas