Tunisiešu kabkabū

4 1

Sastāvdaļas

  • 750 g zivju
  • 75 g eļļas, 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 50 g marinētu gurķu
  • 50 g rīvēta siera
  • 2 olas
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Apcep sagrieztu sīpolu, pievieno 2 glāzēs ūdens atšķaidītu tomātu pastu. Zivis sadala gabalos, liek mērcē un sautē 15 minūtes. Tad zivi izņem liek cepešpannā, pārlej ar mērci, pārkaisa ar sakapātu marinētu gurķi. Pārlej ar sieru sakultas olas. Cep cepeškrāsnī līdz brūnai garoziņai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni