Cepts saldējums ar šokolādes mērci

3 1
Cepts saldējums ar šokolādes mērci
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • Saldējums (pēc vēlmes)
  • 1 ola
  • Kukurūzas pārslas
  • Šokolādes sīrups

Pagatavošana

60 min.
  1. Saldējumu saveļ bumbiņā.
  2. Panē sakultā olā un viegli saberztās kukurūzas pārslās.
  3. Apviļāto saldējumu ievieto saldētavā, lai sastingst.
  4. Kad sastindzis, ņem ārā un cep sakarsētā eļļā līdz brīdim, kamēr saldējums sāk tecēt cauri garoziņai. Saldējuma un kukurūzas bumbu nedrīkst pārcept, jo tad tā izjuks!
  5. Nosusina un nekavējoties, pārlietu ar šokolādes mērci. Papildus var dekorēt ar putukrējumu un kādu augļu/ogu mērci.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti