Spageti un boloņas mērce ar kaperiem

5 1
Spageti un boloņas mērce ar kaperiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa spagetti
  • 400 g jauktas maltās gaļas
  • 400 g konservētu tomātu savā sulā bez mizas
  • 100 ml sarkanvīna
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. kaperu
  • Sāls
  • Cukurs
  • Pipari
  • Taukvielas cepšanai

Pagatavošana

55 min.
  1. Pannā apcep sīpolu ar ķiploku. Pievieno malto gaļu, papildina ar sāli un pipariem. Cep, līdz gaļa vairs nav rozā.
  2. Pievieno konservētos tomātus, sautē ~ 20 minūtes.
  3. Paralēli izvāra spageti.
  4. Kad maltā gaļa ar tomātiem jau pasautējusies, pievieno vīnu un kaperus, sautē vēl 20 minūtes. Pagaršo, papildina ar cukuru, ja nepieciešams sāli un pipariem.
    Pasniedz makaronus ar mērci.

    Labu apetīti!
    Kad maltā gaļa ar tomātiem jau pasautējusies, pievieno vīnu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

.n 2012. gada 28. oktobris 13:19
stulbi runāt par gramatiku, ja galvanais ir kāda recepte, un kā ēdiens garšo.
Me 2011. gada 26. septembris 13:00
Lai nu kas, bet gramatika tiešām sanākusi burvīga! :))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni