Aknu-nierīšu mērce

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 cūku nieres
  • Neliels gabaliņš liellopu aknu
  • 2 nelieli sīpoli
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 100 g skāba krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 lauru lapas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nieres uzvāra, noputo un pavāra vēl pāris minūtes pavāra. Labi nomazgā, sagriež nelielos gabaliņos, mazliet apcep ar smalki sagrieztu sīpolu, pielej ūdeni, visu pārliek katliņā un vāra līdz nieres mīkstas, pievieno ūdenī atšķaidītus miltus, sāli un piparus. Aknas sagriež nelielos gabaliņos, apcep ar smalki sagrieztu sīpolu, pievieno gatavajai mērcei, pieliek krējumu, lauru lapas un mazu brītiņu pavāra.
  2. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni