Sākums > Receptes > Deserti

Sāļā torte "jīūriņā"

2005. gada 15. oktobris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Zivi smalki sasmalcina(saplucina),krabju nūjiņas sagriež kubiņos.
2. Želantīnu uzbriedina un izkausē.
3. Sakuļ krējumu kopā ar majonēzi un iemaisa pārējos produktus (izņemot želatīnu).
4. Pievieno garšvielas.
5. Garšai jābūt spēcīgai, jo želatīns to padarīs mazliet maigāku.
6. Sagatavotājai masai pievieno želantīnu, labi izmaisa un lej ar pārtikas plēvi izklātā veidnē.
7. Kuru ievieto ledusskapī.
8. Sastingušo masu apvērš uz atbilstošā šķīvja.
9. *** Rotā ar zaļumiem, granāta sēklām, kumgatu.
10. Šī uzkoda labi garšo ar saldenu maizi vai cepumiem.
11. P.S. Mazsālītas zivs vietā var izmantot skumbriju savā sulā ar eļļas pedevu.
12. Konservus labi saspaidot ar dakšiņu.
Uz augšu