Viltotie kabači

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg kubiņos sagriezts kabacis (bez sēklotnes)
  • 1 kg cukurs
  • 2 aplesīni
  • 1 citrons
  • 1 tējk. citronskābe

Pagatavošana

60 min.
  1. Kabaci ber katliņā un pārber ar cukuru. Ļauj 1 stundu ievilkties.
  2. Pēc tam pievieno plānās ripās sagrieztu aplesīnu un citronu (ar visu mizu), citronskābi.
  3. Uz lēnas uguns vāra. Līdz ko ievārījums sāk burbuļot, tā noslēdz un atdzesē līdz istabas temperatūrai. Tad uzvāra vēlreiz un atkal atdzesē. Un vēl trešo reizi - uzvāra un tad gan lej pa burciņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi