Studentu gulašs

4 1

Sastāvdaļas

  • Desa(piena, doktora, tirgus-atkarīgs no tā, cik dienu līdz algai)
  • 1 burciņa tomātu mērce
  • 1 liels sīpols
  • Čili pipars
  • Pipari, garšvielas, nedaudz miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Desu sagriezh kubiņos(~1x1cm) un sacep kopā ar parupji sagrieztu sīpolu. Liek katliņā un aplej ar tomātu mērci un uz tās pašas pannas uzvārītu ūdeni(pavisam nedaudz), pievieno piparus, garšvielas pēc vēlmes un smalki sakapātu čili piparu un kādu brīdi pasautē.Ja liekas par šķidru, pieliec miltus. Nogaršo un ja par vāju sanācis piemet vēl piparus un čili.
  2. Vislabāk būs kopā ar makaroniem, bet nav slikti arī ar ceptiem kartupeljiem, rīsiem un vienkārši ar maizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni