Vistas buljons

3 1
Vistas buljons
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 5 vistas spārniņi
  • 2 l ūdens
  • Nedaudz pastas pēc izvēles
  • Kaltēti garšaugi
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Baltmaizes grauzdiņi
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Katlā uzvāra ūdeni, liek vistu. Vāra un ņem nost putas. Kad putu vairs nav, pievieno kaltētos garšaugus un sāli vāra uz lēnas uguns.
  2. Kad vista teju gatava, papildina ar pastu pēc izvēles un turpina vārīt līdz tā gatava.
  3. Pievieno sagrieztas dilles un pētersīļus. Pirms pasniegšanas pievieno baltmaizes grauzdiņus.

    Labu apetīti!
    Pievieno sagrieztas dilles un pētersīļus. Pirms pasniegšanas...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

fakts 2015. gada 4. novembris 21:22
vegeta supper jo vairak garsas pastiprinataji ar savam e vielam
naivule 2015. gada 4. novembris 13:23
vai tad putas nav jānosmeļ, kad gaļa uzvārās? es tikai pēc tam pievienoju garšvielas...mūžu dzīvo, mūžu mācies...jaunas tehnoloģijas
ome 2015. gada 4. novembris 08:55
Ameriku atklājām!...:) Vai šīs ""receptes"" apraksts domāts vidējam vai jaunākajam skolas vecumam?? :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas