Āboli mīklā

4 1

Sastāvdaļas

  • Āboli, pūdercukurs
  • Milti,olas,piens(sāls,cukurs-garšai)

Pagatavošana

20 min.
  1. Nomizo ābolus,izbodj serdi un sagriež apaļās plānas ripiņās.
  2. No piena,olām ,miltiem sagatavo mīklu (kā plānajām pankūkām).
  3. Katliņā sakarsē eļļu,ābolu šķēlīti iemērc mīklā un iemet karstajā eļlā ,vāra ,kamēr no abām pusītēm gaiši brūna.
  4. Izņem,novieto uz šķīvja un pārkaisa ar pūdercukuru.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

anonīms rakstītājs 2015. gada 27. septembris 20:07
cik olas vajag?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti