Cepti kabači 2

4 1

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas skatīt pie pagatavošanas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež šķēlītēs vienu vidēja lieluma kabaci (ja kabacis pāraudzis, tad nomizo un izņem sēklotni) un kopā ar sagrieztu sīpolu cep sakarsētā eļļā. Kad kabači paliek caurspīdīgi, pievieno 3-4 ēdamkarotes tomātu mērces un cep tik ilgi, kamēr masa paliek sarkanbrūna. Pievieno pēc garšas sāli, maltos piparus, 1 tējkaroti sinepes un pāris sasmalcinātas ķiploka daiviņas. Sakuļ 2-3 olas, pielej mazliet piena. Olu masu pārlej kabačiem, iemaisa un cep, kamēr olas sarec. Gatavu pārkaisa ar zaļumiem.
  2. Kabaču vietā var izmantot patisonus vai cukini.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni