Gardais dārzeņu - vistas sautējums

5 1
Gardais dārzeņu - vistas sautējums
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 1/2 vidēja puķkāposta
  • 5-6 kartupeļi
  • 2-3 burkāni
  • 2 selerijas kāti
  • 200 g konservētu zaļo zirnīšu
  • Ūdens
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

50 min.
  1. Pannā, sakarsētā eļļā apcep sagrieztu vistas fileju. Apkaisa to ar sāli un pipariem.
  2. Nelielā ūdens daudzumā liek vārīties nomizotus un sagrieztus kartupeļus un burkānus. Burkānus griež smalki, lai ātrāk izvārītos.
  3. Kad vista gatava, pievieno dārzeņiem.
  4. Kad viss kopā vārījies ~10 minūtes, pievieno šķēlītēs sagrieztu selerijas kātu un puķkāposta "rozetītes". Papildina ar sāli.
    * Kartupeļi vārīšanās laikā var sākt izjukt - tas radīs biezāku, tumīgāku sautējuma konsistenci.
  5. Kad visi dārzeņi gatavi, karstajā sautējumā iemaisa zaļos zirnīšus. Ņem nost no uguns, ļauj 5 minūtes garšām savilkties.

    Labu apetīti!
    Kad visi dārzeņi gatavi, karstajā sautējumā iemaisa zaļos zi...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kristīna Ošeniece 2009. gada 24. augusts 09:36
Paldies par recepti, sanāca ļoti garšīgi. Tikai maltai gaļai un burkāniem piecepu klāt vēl sarkano papriku. Vīrs ļoti slavēja :)
linda 2009. gada 4. jūnijs 20:09
pirmoreiz taisiiju vispaar sauteejumu...un sis kaa pirmais sanaaca loooti garsiigs:))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni