Ceptas frikadeles uztumētā tomātu mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa 500-600gr
  • Paliels sīpols 1gab
  • Ķiploka daiviņas3
  • Tējkarote ķimenes
  • 1 ola
  • Sāls,pipari pēc garšas
  • Eļļa cepšanai
  • Mērcei
  • 4 -5ēdk.miltu
  • Piens,ūdens (piena mazāk nekā ūdens)
  • 2 -3ēdk.krējums
  • Pusglāze tomātu mērces
  • Vegeta

Pagatavošana

1 min.
  1. sīpolus smalki sagriež,ķiplokus spiež caur spiedi,visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.veido frikadeles,liek cept brūnus.tad izņem frikadeles no pannas.pannā liek miltus,samaisa,turpina cept.pievieno vegetu pēc garšas,turpina cept,pielej pienu,ūdeni,samaisa,pievieno krējumu,tomātu mērci,vēl cept-līdz sabiezē mērce.frikadeles liek atpakaļ mērcē,mazliet cep.galdā pasniedz pie rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni