Liesā torte

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g ar visu mizu vārītu kartupeļu
  • 12 olas
  • 1 citrons
  • 70 g sasmalcinātu mandeļu
  • 200 g cukura

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus sarīvē uz smalkās rīves, atsevišķi saputo olu baltumus, dzeltenumus sakuļ ar cukuru, kamēr cukurs izkusis. Kartupeļu masai pievieno citrona sulu, sakultos dzeltenumus un riekstus, uzmanīgi iecilā olu baltumus. Cep cepeškrāsnī 20-30 min. 200 C. Dekorē pēc stila un garšas izjūtām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize