Kraukščīgās buljona maizītes

4 1

Sastāvdaļas

  • Ķieģelīša maizes šķēlītes - 10 gab
  • Eļļa
  • Vistas buljona kubiciņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež maizi šķēlītēs un pārgriež tās uz pusēm. Tad tās apcep uz pannas eļļē, tā lai paliek tumši brūnas, bet jāuzmana, lai nepiedeg.
  2. Tad noņem maizītes no pannas un uzliek uz šķīvja tad ātri, kamēr maizītes vēl pamitras no eļļas , apsmērētā ražīgi no vienas puses ar (sasmalcinātu kubiciņu) vistas buljonu un ļauj atdzist. Atdzisušas maizītes ir vēl garšīgākas nekā karstas. Un ļoti gardas ar tēju...
  3. Labu apetīti!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas