Puķkāposta krēmzupa

4 1
Puķkāposta krēmzupa
Foto: PantherMedia/ScanPix

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 1 vidēji liela puķkāposta galviņa
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Sāls pēc vajadzības
  • Garšaugi
  • 250 ml saldā krējuma

Pagatavošana

25 min.
  1. Uzvāra ūdeni, tajā izšķīdina sāli, pievieno kaltētus garšaugus, sakapātas dilles un pētersīļus.
  2. Pievieno klāt sasmalcinātu sīpolu un mazos ķekariņos sadalītu puķkāpostu - vāra 15 minūtes.
  3. Dažas puķkāposta ķekariņus izvārītus izņem no katliņa un atliek malā.
  4. Pēc tam pievieno saldo krējumu, sablenderē.
  5. Pasniedz zupu, dekorējot ar dažiem puķkāposta ķekariņiem un zaļumiem.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas