Burkāni apelsīnu-ingvera marinādē

5 1

Sastāvdaļas

  • 700 g burkānu
  • 1 tējk. rīvētas apelsīna miziņas
  • 50 ml svaigi spiestas apelsīna sulas
  • 1 tējk. sasmalcinātas svaigas ingvera saknes
  • ½ tējk. sāls
  • Malti melnie pipari pēc garšas
  • 2 ēdamk. augu eļļas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nedaudz pasālītā ūdenī novāra (apm. 3-5 min.) aplīšos sagrieztus burkānus, visas pārējās sastāvdaļas samaisīt. Burkāniem nolej ūdeni un samaisa ar marinādi, tad atstāj uz 1-2 stundām. Pasniedzot rotā ar apelsīna daiviņām bez mizas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti