Pasterizēti tomāti

5 1
Pasterizēti tomāti
Foto: Depositphotos.com
Recepte dota 3 litru burkām 3 gabaliem, bet var likt arī mazākās burciņās.

Sastāvdaļas

  • 4 l ūdens
  • 5 ēd. k. cukura
  • 7 ēd. k. sāls
  • 1/2 tējk. smaržīgo piparu
  • 3 lauru lapas
  • 2 sīpoli
  • Nedaudz pētersīļu lapu
  • Nedaudz seleriju lapu
  • Tomāti

Pagatavošana

60 min.
  1. Burkās kārto tomātus, ieber piparus, lauru lapas, pētersīļu, seleriju lapas, ripiņās sagrieztus sīpolus.
  2. Katlā uzvāra ūdeni ar sāli un cukuru, pārlej tomātiem burkās.
  3. Liek pasterizēt 20 min., tad izņem no katla, aizvāko. Apgāž ar vāciņu uz leju uz 30 min., tad atdzesē.

    Lai labi garšo!
    Liek pasterizēt 20 min., tad izņem no katla, aizvāko. Apgāž...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi