1. Garšvielas samaļ pulverī, lietojot kafijas dzirnaviņas vai sasmalcinot miezerī.
2. Muskatriekstu un ingveru sarīvē.
3. Pusi no cukura daudzuma izkausē katliņā līdz kastaņkrāsai.
4. Pielej ūdeni (2 galda karotes), pieliek klāt taukus, sīrupu, medu un pusi no miltiem, garšvielu pulveri, nedaudz atdzesē, tad pieliek sakulto olu un sodu, samaisa.
5. Uz dēļa izber atlikušos miltus, izņem no katliņa mīklu un vēlreiz samīca.
6. Pēc tam izrullē plānā kārtā, ar figūriņu veidnītēm izspiež cepumus (sirds, zaķīšu u.c. veidā), uzliek uz cepešpannas, apziež ap olu, uzliek riekstus, apber ar kokosa skaidiņām.
7. Cepumus var neapziest ar olu un neapbērt ar riekstiem, bet pēc cepšanas pārklāt ar glazūru.
8. Glazūrai sakuļ olas baltumu, pakāpeniski pieliekot pūdercukuru (1 olas baltums uz 100 g pūdercukura), iekrāsojot ar ogu sulu.