Marinēti dārzeņi želatīnā

4 1

Sastāvdaļas

  • Tomāti, gurķi, sīpoli, kāposti
  • Marinādie: uz 1l ūdens ņem: 1 ēdamkaroti cukura,2 ēdamkarotes sāls, 1 ēdamkaroti esences. Želatīns

Pagatavošana

1 min.
  1. 5l burciņās liek kārtām šķēlītēs sagrieztus d ārzeņus. Virsū uzberu 2 tējkarotes želatīna. Pārleju ar karstu marinādi un pasterizēju. Kad mazliet atdzisuši ielieku ledusskapī uz nakti. Pēc tam var nest uz pagrabu.

Komentāri

larisa 2010. gada 15. jūnijs 12:55
Cik ilgi pasterizējat?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi