Zivs fileja tumšajā alū

5 1

Sastāvdaļas

  • Fileja (cik nepieciešams)
  • 0.5 l tumšā alus
  • Citrons
  • Sviests
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • Pēc garšas cukurs
  • Sāls, pipari un sadrupinātas krustnagliņas

Pagatavošana

1 min.
  1. No sviesta un smalkiem miltiem pagatavojam tumšo aizdaru, kuru atšķaidām ar alu. Aizdaram pievienojam krustnagliņas, cukuru, sāli, piparus. Sagatavoto fileju kārtojam cepešpannā un uz tās ar smalku kāstuvi uzkāšam mērci. Zem vāka sautējam apmēram ceturtdaļstundu. Šķīvī apslakām ar citrona sulu, pasniedzam ar kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni