Misā sautēta karpa

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 karpa
  • 0.5 l alus misas
  • 200 g speķa vai žāvētas krūtiņas
  • 200 g svaiga sviestasāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītu karpu sadalām porcijās, apkaisām ar sāli, kārtojam cepešpannā, uzlejam alus misu un noliekam aukstumā līdz nākamai dienai nostāvēties. Otrā dienā alu nolejam, karpas porcijām uzliekam speķa vai žāvētās krūtiņas šķēlītes. Starp karpas porcijām ieliekam sviesta piciņas un cepam mēreni sasildītā cepeškrāsnī. Apmēram pēc 10 minūtēm uzlejam nolieto alu. Karpu cepam brūnu, periodiski aplejot ar cepšanas sulu. Šķīvī porcijas pārlejam ar sulu un pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni