Zoss cepetis ar ingveru

3 1
Zoss cepetis ar ingveru
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 zoss
  • Malts ingvers
  • Zosu ķidu buljons
  • Gaišais alus
  • Ķimenes
  • Sāls

Pagatavošana

150 min.
  1. Labi notīrītai zosij bez iekšām iekšpusi un ārpusi ierīvē ar sāli un ingveru. Ieliek cepešpannā ar griezumu uz leju, pielej zosu ķidu buljonu un sautē zem vāka apmēram stundu.
  2. Pēc tam cepešpannas vāku noņem, apkaisa ar ķimenēm, un zosi apcepam brūnu. Cepšanas laikā zosi apgrozām, aplaistam ar gaišo alu un cepšanas taukiem. Brūni izcepto zosi sadalām porcijās un pasniedzam ar baltmaizes knēdeļiem, vai arī ar kartupeļiem un sautētiem sarkanajiem kāpostiem.
  3. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni