Pildīti pipari

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 pipari
  • Maltā gaļa (ap 1/2 kg)
  • 3 ēdamkarotes rīsu (apvārīti 10min, pusgatavi)
  • 1 -2 sagriezti sīpoli
  • Sāls, pipari, garšvielas
  • Krējums - 2 ēdamkarotes
  • Tomātu mērce

Pagatavošana

60 min.
  1. Maltai gaļai pievieno klāt apceptos sīpolus un pieliek rīsus, sāli, piparus. Paprikām izgriež sēklotnes, noplaucē verdošā ūdenī (3 min.), tad pilda ar sagatavoto masu, liek katliņā stāvus, pielej ūdeni, pieber nedaudz "Univ.garšv.mais." un sautē uz mazas liesmiņas apmēram 50 minūtes. Beigās ūdenim, kurā sautējās paprikas, pielieku krējumu un tomātu mērci, pavāru, tad bišku iebiezinu ar aukstā ūdenī atšķaidītiem miltiem, un gatavs.

Komentāri

Sanita 2014. gada 10. jūnijs 14:47
Es ūdeni nē - sautēju saldajā krējumā +tomātu pasta 2 ēd.kar. Lūk tā ir garša!
Violeta Viola 2010. gada 17. septembris 20:11
Dikti gardi bij!
Es tikai to mērci beigās biči savādāk taisīju.
Kristine 2010. gada 15. septembris 14:39
Paprika vēl katlā , bet recepte liekas laba

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni