Biezpiena poņčiki

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg biezpiena
  • 3 olas
  • 2 glāzes miltu
  • 1 glāze cukura
  • 1 tējkarote sodas
  • 1 /2 l eļļas

Pagatavošana

60 min.
  1. Mīklu gatavo, kārtīgi samīcot visas sastāvdaļas. Eļļu uzkarsē, bet ne uzvāra.
  2. Ar tējkaroti veido mazas ovālas bumbiņas, liek eļļa un vāra apgrozot, kamēr brūnas un gatavas.
  3. Eļļa nedrīkst būt ne par karstu (apdegs), ne par aukstu (bumbiņas piesūksies ar eļļu).
  4. Ja bumbiņas pēc izvārīšanas saplok, pievieno mazliet miltu, lai mīkla stingrāka.

Komentāri

nils 2016. gada 9. jūnijs 19:10
cik lielam glazem jabut
Asnate 2016. gada 2. jūnijs 12:11
Pati izmeginaju, super, tikai biezpienu vajag mazliet mazk ;)
anita rjabcova 2016. gada 16. februāris 18:39
Ljoti laba recepte,bumbunjas mikstas,un garsigas!gatavosu tikai pec sis receptes

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti